Loading...
Proizvodi2019-02-06T22:24:45+00:00

PRIRODNI SAPUNI

Izrađeni su ručno od najkvalitetnijih biljnih i eteričnih ulja. Ne sadrže konzervans, umjetna bojila ni mirise i ne sadrže parabene ni druge kemijske aditive. Ručno izrađeni sapuni dolaze u 9 različitih izvedbi: lavanda, ružmarin, naranča, limun, cimet, menta, more, cvijetni i maslinovo ulje. (Ovisno od godišnjeg doba i dostupnosti, u mogućnosti smo Vam ponuditi i druge izvedbe)

Također sapuni dolaze u dvije veličine: mali i veliki.

SOJINE SVIJEĆE

Izrađene su od 100% čistog sojinog voska s visokim postotkom kvalitetnih mirisnih ulja, bez parabena. Kremasti vosak ugodnog mirisa i plamen svijeće, bez čađe, čine naše svijeće dobrodošle u svaki prostor!

Lanterne – lanterna se sastoji se od ruža iz domaćeg uzgoja te ekološkog parafina. Lanterne mogu biti prazne (u njih se stavlja obična svijeća ili lučica) i pune, odnosno imaju ispunu od eko voska ili sojinog voska prema želji.

SOLI ZA KUPANJE

Aromatizirane soli svojim mirisom svakoga pozivaju na opuštajuću kupku. Svi sastojci su 100% prirodni. Provjereno djeluju opuštajuće, imaju blagotvorni učinak na kožu, hrane je i omekšavaju. Izaberite jednu od 4 vrste iz našega asortimana; ružmarin, lavanda, more i naranča.

SUVENIRI

Ukoliko želite u svoj paket uključiti artikl koji nije “potrošan“, ovo je idealno riješenje. Suveniri su oni koje se drži na policama i podsjećaju nas na mjesta koja smo posjetili i gdje smo se dobro proveli. Prema Vašem zahtjevu mogu se personalizirati, da Vas što više odražavaju.

Muffin sapuni – osim što atraktivno izgledaju, dio sapuna namijenjen je pranju tijela dok je drugi dio za lice.

Mirisni vosak – Ispunjava bilo koji prostor bogatim mirisnim aromama koje se dugotrajno, ali suptilno šire gdje god ih se stavi.

“Bomboni” za kupku – čine svako vaše kupnje vrhunskim užitkom. 100% prirodni ručno rađeni pjenušavi bombončići od ljekovitog bilja i prirdnih macerata bilja relaksiraju i opuštaju. Svi sastojci su prirodni i pored toga što djeluju opuštajće imaju blagotvorni učinak na kožu

Ove prirodne, ručno rađene proizvode upakirati ćemo u posebno dizajnirane kutije koje će zaokružiti cjelokupan dojam. Proizvodi se mogu međusobno kombinirati prema Vašoj želji. Ono što izaberete, prikladno će se zapakirati (proizvodi, kutije, mašne) prema Vašem izboru.